Image Design Ontwerpburo - ID Ontwerp

 uw imago is onze zorg
Bel direct:
06 - 260 784 01
ID Ontwerp...
Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ID Ontwerpburo zet zich voornamelijk in voor het mkb en zzp-ers. Onze ervaring is, dat die groep, dankbare klanten zijn en wij werken graag voor dankbare mensen.
Door onze manier van werken, kleinschalig kantoor en samenwerkend met grote drukkerijen, kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden. Wij hebben op allerlei manieren de kosten kunnen drukken, zonder op kwaliteit in te hoeven boeten.
Onze specialiteit is, high end producten voor low end prijzen. Veel van onze klanten hebben mooier promotiemateriaal, dan menig multinational!
U zult op deze site geen prijzen tegenkomen, want alles dat wij ontwerpen is op maat. Daarentegen zult u altijd precies van tevoren weten wat een opdracht u zal kosten. Geen nare verrassingen achteraf, dus ook geen bijkomende extra kosten.
Wij zijn dus een flexibel ontwerp bureau. Qua tijd voor u vrijmaken, maar ook qua manier van ontwerpen. Wij passen ons aan en elke keer proberen wij in uw huid te kruipen en ontwerpen naar uw visie, met onze expertise.
*Hier links (of boven op mobiel) ziet u een kleine selectie ontwerpen van door ons gemaakte visitekaartjes, allemaal in verschillende stijlen met top kwaliteit laminaat.
Tips
Tips voor een goed gebruik van visitekaartjes:
Geef altijd meerdere kaartjes weg. De extra kaartjes kunnen bij potentiele nieuwe klanten terecht komen en dienen dan als reclame.
Het gebruik van té goedkope (slechte kwaliteit) kaartjes, werkt als anti-reclame!
 
Zoeken
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu